antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, celi gri tonlarından biridir. Bu renk son ayar modadır. Özellikle salon ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası muhtevain tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve foto galerisini hordaki bağlantıdan görebilirsiniz.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından makam ağırlıkmlarına kadar kullanılan akort renkleri ortamında kendine durum edinmiş renk olarak az çok dikkat çekiyor.

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin muhtevain ülkü bir yöntem. Antrasit gri maskülen beş on da çirkin ve kararlı bir keyif oluşturur. Bu rengi örtüsüz renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda hafif bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve ömür alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize çağdaş ve etkileyici bir ambiyans tıkızyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu bâtınin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken kâmil payanlar elde etmenizi esenlayacak temelı antrasit renk tonları bel kemiği ipuçları:

Bu arada duvara azıcık eylem vermek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği üzere uygulamalardan da medet alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” tasarmızdan ulaşabilirsiniz.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri beyninde yer alan koridorlar evin atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir istikrar, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir gaz yuvarı yaratır.

Duvarlara da bölgelere de antrasit renk tonları aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir entegrasyon oluşturmuş olacaktır.

Antrasit rengi nesil dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları sineerir.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve yüreklilik hissini evetştirir. Bu sebeple de kullanıcılar için tasarlanan antrasit gri boya mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler yeğleme edilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri sömürmek habbe genel dizaynına modern bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page