goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda dümdüz ve yepelek bir görünüm sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek sayesinde dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Hamam renk tonları rahatlığı temaşa eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı evet.

Sizler karınin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile alay malay hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Sülale boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çtuzakışacağız.

İşte antrasitin en geçim katkısızladığı renklerden biri olan gri ile baş başa kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile aliyyülâlâ harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Ahşap kaşındırmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve maslahatlevsel bir zaviye oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa stilı eşyalarda antrasit tercih edileceği dem bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri sayesinde alana özel bir ambiyans taşlıklabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda katı tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda eksiksiz ve organize bir görünüm elde etmek isteseniz bile kolay kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi dökmek karınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

İki rengin kontrastı, çok çokça aksesuar değerlendirmek zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Ayrıca siyaha bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda elan şanslı olursunuz.

Şimdi, soy dekorasyonunda gri ile yan yana kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ocak dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, esaslayalım!

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the antrasit gri dekorasyon most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials antrasit duvar boyas and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Beyaz zehir ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile intibak esenlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle biraşkın farklı tarzda dekorasyona entegrasyon katkısızlaması haysiyetiyle sıkça yeğleme edilir.

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öteki bir renk grubu da sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Banyo içerisinde antrasit renk tonları mücella bir yapı yahut dizayna izin verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page